IKEA
priserna i PRAHA ar sanslosa. igarkvall at jag en fantastisk ratt, involverande nudel med rakor och annat kott pa en asiatisk restaurang for ca. 45kr.
och idag tog jag mig till ZLICIN via gula linjen (tio minuter fran ANDEL, dar jag hoppar av dagligen pa vag till min lagenhet), dar det gar gratisbussar i skytteltrafik fran tunnelbanestationen till IKEA som ligger ca. 400 meter bort. att besoka IKEA i ett frammande land ar en uppenbarelse. plotsligt blir det SVENSSON-liv man vanligen, vid vistelse i SVERIGE, har principiellt motstand mot, mycket, mycket mindre. rentav icke-existerande. speciellt uppskattad ar speciavdelningen "SVENSKA DELIKATESSER". dar saljer de sadan rariteter som MARABOU MJOLKCHOKLAD, PAGENS GIFFLAR, BALLERINA, FALU KNACKE, CIDER i burk, AHLGRENS BILAR, mm, mm. helt otroligt.
och for att aterga till situationen med priserna - man skulle kunna inreda sitt hem pa tjeckiska IKEA for en tredjedel av priset som hemma. och da skulle man fortfarande komma undan med halften av kostnaden om man raknade in bensinpriset och hyrkostnaden for minibussen hela vagen hem. makalost.
och idag tog jag mig till ZLICIN via gula linjen (tio minuter fran ANDEL, dar jag hoppar av dagligen pa vag till min lagenhet), dar det gar gratisbussar i skytteltrafik fran tunnelbanestationen till IKEA som ligger ca. 400 meter bort. att besoka IKEA i ett frammande land ar en uppenbarelse. plotsligt blir det SVENSSON-liv man vanligen, vid vistelse i SVERIGE, har principiellt motstand mot, mycket, mycket mindre. rentav icke-existerande. speciellt uppskattad ar speciavdelningen "SVENSKA DELIKATESSER". dar saljer de sadan rariteter som MARABOU MJOLKCHOKLAD, PAGENS GIFFLAR, BALLERINA, FALU KNACKE, CIDER i burk, AHLGRENS BILAR, mm, mm. helt otroligt.
och for att aterga till situationen med priserna - man skulle kunna inreda sitt hem pa tjeckiska IKEA for en tredjedel av priset som hemma. och da skulle man fortfarande komma undan med halften av kostnaden om man raknade in bensinpriset och hyrkostnaden for minibussen hela vagen hem. makalost.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home